2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Лютите пържоли не са за всекиго, те са само за онези смели почитатели на бирата, които знаят как да се наслаждават на живота"
- пържоли - 4 бр. от свинско бонфиле
- люти чушки - 6 бр.
- чесън - 8 скилидки
- сол - 1 ч.л.
- черен пипер - 1 ч.л.
- риган - 1 ч.л. сушен
- царевично олио - 3 с.л.
* мерки и количестваНачин на приготвяне
Лютите чушки и чесънът се пасират с подправките.
Със сместа се намазват свинските пържоли и се оставят да поемат ароматите около 1 час.
Олиото се загрява в тиган и пържолите, без да се чистят от подправките, се пържат по около 3 минути от всяка страна.