Начин на приготвяне
В дълбока купа разбиваме яйцата.
Към тях добавяме захарта и прясното мляко и отново разбиваме.
Подготвяме си съда, в който ще печем баницата, като я намазваме с олио.
Вземаме си 2 от корите, поставяме ги в съда и ги поръсваме с олио.
Предварително си натрошаваме сиренето в купа, вземаме част от него и поръсваме корите.
С помощта на лъжица си вземаме от яйчената смес и поливаме отгоре.
Така редим пак две кори, поръсваме с олио, ръсим равномерно от сиренето, поливаме със сместа от яйцата, захарта и прясното мляко.
Повтаряме всичко това, докато свършат продуктите.
Ако остане смес от яйцата, ги поливаме най-отгоре.
Поставяме баницата с яйца, сирене и захар във фурната и печем на 180 гадуса в загрята фурна до готовност.