Яйчено руло по корейски

ГеновеваГеновева
Чирак
101
17
242
01/07/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо282
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият лук и морковът се режат на много ситно, дори морковът може да се настърже на ренде, ако не можете да го режете на дребно. В дълбока купа се чукват яйцата и се разбиват, но не много.

Прибавят се лъкът и морковът и солта и се разбърква пак. Използвах тиган за палачинки, като намазних със салфетка и изсипах 1/4 от сместа в загрятия тиган и с помощта на силиконова шпатула навих на руло, но не го завих до края.

След това намазах пак тигана и изсипах същото количество от яйчената смес и когато побелее, отгоре навивам пак. Като започвам от страната, в която е първото навито яйчено руло. И така, докато свърши сместа и се получи голямо яйчено руло.

Притискайте хубаво, когато навивате рулото. Накрая слагам в голяма чиния и оставям да изстине. Не режете рулото, докато е топло, защото може да се разпадне. Сервирайте със соев сос, комбинацията е чудесна. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар