Начин на приготвяне
Първо разбийте в купа съставките за пълнежа на рулото - чашата сварен ориз, 3 пълни лъжици сварен със сол карфиол и 2 лъжици масло. Овкусете с черен пипер и хималайска сол.
В отделна купичка чукнете 2 яйца с малко хималайска сол, кимион, къри, куркума и черен пипер.
Изпържете яйчената палачинка в тиган с незалепващо покритие за по 3 минути от всяка страна. Сложете готовата палачинка в плитка чиния.
Изпържете ориза за 3-5 минути, след което го разстелете на равномерен пласт върху палачинката. Навийте соленото руло с леко притискане.
Намокрете остър нож и нарежете на малки рулца. Поднесете ги с домашна майонеза и любим сос.
Яйченото руло с ориз и карфиол е готово.