Начин на приготвяне
Зеленият лук и морковът се режат на много ситно, дори морковът може да се настърже на ренде, ако не можете да го режете на дребно. В дълбока купа се чукват яйцата и се разбиват, но не много.
Прибавят се лъкът и морковът и солта и се разбърква пак. Използвах тиган за палачинки, като намазних със салфетка и изсипах 1/4 от сместа в загрятия тиган и с помощта на силиконова шпатула навих на руло, но не го завих до края.
След това намазах пак тигана и изсипах същото количество от яйчената смес и когато побелее, отгоре навивам пак. Като започвам от страната, в която е първото навито яйчено руло. И така, докато свърши сместа и се получи голямо яйчено руло.
Притискайте хубаво, когато навивате рулото. Накрая слагам в голяма чиния и оставям да изстине. Не режете рулото, докато е топло, защото може да се разпадне. Сервирайте със соев сос, комбинацията е чудесна. Да ви е сладко!