Паеля с морски дарове и зеленчуци

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
18/06/2019
"Има ли паеля с морски дарове на трапезата, всеки ден е празник "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо334
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете ориза до прозрачност в сгорещеното олио, като от време на време го разбърквате с дървена лъжица.

След това в същия съд изпържете яйцата. Смесете ги с ориза, нарязаните на кубчета морков и пиперки, граха и царевицата.

Долейте необходимото количество вода и варете няколко минути. Прибавете нарязаният на ситно лук и морските дарове.

Малко преди да свалите от огъня, подправяте със сол на вкус, черен пипер, куркума и шафран.

Сервирайте паелята топла със соев сос.

Практичен метален гевгир с дръжка - 20 cм
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен метален гевгир с дръжка - 20 cм
17.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Изключително удобен и практичен, металният гевгир ще бъде ваш помощник в приготвянето на всяко ястие. Позволява лесно измиване и отцеждане на продуктите. Металният гевгир се предлага с дълга дръжка за още по-удобна употреба и съхранение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар