Тестено руло с леберкез и пастет

07/10/2019
"Има нещо в това тестено руло с месна плънка, което го прави напълно неустоимо, вие усетихте ли го "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо34
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете тесто от брашното, малко мая, предварително разтворена със захар и вода, киселото мляко, яйцето и ситно нарязания магданоз и го оставете 2-3 часа да втасва.

Разстелете в намазнена тава разточеното или разтеглено според формата ѝ тесто така, че единият му край да виси отвън, нанесете плънката, която сте приготвили от нарязания леберкез, пастет, накълцаните маслини, запържения в маслото ситно нарязан лук и черния пипер.

Откъм висящия край започнете да навивате тестото на руло, намажете го с прясно мляко и олио. По желание може да наръсите рулото със сусам и го печете около 30 мин. в умерена фурна и го поднесете с майонеза, обилно разбъркана с наситнени кисели краставички и копър.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар