Ezine.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Пастет»Гъбен пастет с манатарки

Гъбен пастет с манатарки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Гъбен пастет с манатарки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • манатарки - 500 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • чесън - 1 скилидка
  • масло - 200 г
  • магданоз - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите. Загрейте зехтина в тиган, запържете чесъна и го извадете.

Добавете нарязаните гъби, овкусете със сол. Покрийте и гответе 3-4 минути. Пасирайте сместа и я върнете в тигана.

Добавете маслото и разбъркайте докато се разтопи. Овкусете гъбената смес с магданоз и поднесете.

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: