Начин на приготвяне
В тефлонов тиган изпържете в разтопеното масло измитите, подсушени, натрити с черен пипер и сол и оваляни в брашното пържоли по 5 мин. от всяка страна, след което ги извадете, увийте ги в алуминиево фолио и ги сложете на топло.
В същата мазнина изпържете бекона, нарязан на кубчета, добавете ситно нарязания лук и гответе, докато се зачерви, сипете четвъртинките гъби и ги запържете леко, залейте всичко с бульона и когато кипне, варете 12 мин., след което поръсете с черния пипер, солта, мащерката и майорана.
След 2-3 мин. прибавете пържолите с майорана, загрейте ястието за кратко, след което го разпределете по чиниите, наръсете със ситно нарязания магданоз и поднесете.