Пържени бъбреци

13/05/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо631
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо си подготвяме свинските бъбреци, като ги разрязваме на две по дължина.

По желание може да изчистите всичката бяла част, която е във вътрешността.

Аз предварително ги нарязвам на хапки, но може както сме ги разрязали на две, така да си поставим в купата с вода и оцет за около 20 минути.

През това време поставяме на котлона съд с вода и оставяме да заври.

Премахваме бъбреците от оцетената вода и ги пускаме за 2-3минути във врялата водата и ги вадим.

Ако не сме ги нарязали на хапки, сега е моментът.

Поставяме тигана с маслото, загряваме и след това добавяме бъбреците и подправките - сол, черен пипер, кимион и чубрицата.

Оставяме така за около 5 минути да се задушат и тогава добавяме червения пипер.

Разбъркваме и премахваме от котлона нашите пържени свински бъбреци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар