Начин на приготвяне
Първо си подготвяме свинските бъбреци, като ги разрязваме на две по дължина.
По желание може да изчистите всичката бяла част, която е във вътрешността.
Аз предварително ги нарязвам на хапки, но може както сме ги разрязали на две, така да си поставим в купата с вода и оцет за около 20 минути.
През това време поставяме на котлона съд с вода и оставяме да заври.
Премахваме бъбреците от оцетената вода и ги пускаме за 2-3минути във врялата водата и ги вадим.
Ако не сме ги нарязали на хапки, сега е моментът.
Поставяме тигана с маслото, загряваме и след това добавяме бъбреците и подправките - сол, черен пипер, кимион и чубрицата.
Оставяме така за около 5 минути да се задушат и тогава добавяме червения пипер.
Разбъркваме и премахваме от котлона нашите пържени свински бъбреци.