Веяна скумрия с лук

13/05/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо66
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства от перките, опашката, кожата и костите.

Двете половини се нарязват на тънки парчета и се нареждат по дължина в средата на елипсовидна чиния.

От двете страни се украсява с едро нарязан лук.

Подкиселява се с лимон на вкус, а по желание (когато рибата не е мазна) може да се полее и с малко олио. Страхотно мезе!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар