Пилешки дробчета с лук и чушки

04/05/2019
Мария Симова
отМария СимоваГуру105356100912
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо126
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете дробчетата, оставете да се прецеди водата им.

Нарежете лука на полумесеци, чушките на ивици, а моркова настържете.

Загрейте олиото и запържете дробчетата за няколко минути от всички страни до златисто-кафяв загар. Премахнете готовите дробчета от тигана с помощта на решетъчна лъжица.

В същото олио прибавете нарязания зеленчук и лютите чушки да се запържат до омекване.

Прибавете доматения сок и оставете ястието да къкри на бавен огън, като прибавите червения и черния пипер.

Накрая прибавете дробчетата и ситно нарязания магданоз. След няколко минути посолете ястието на вкус, сервирайте.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар