Тас кебап по тракийски

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
304
54
23
Тас кебап по тракийски
25/04/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се запържва в мазнината, заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът поомекне се прибавят последователно и при постоянно разбъркване доматеното пюре, брашното и червения пипер.

Ястието се залива с бульон или с гореща вода, посолява се и се овкусява с бахара и черния пипер. Добавя се виното.

Оставя се да ври на умерен огън, докато остане почти без мазнина. Сервира се поръсено със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: