Спанак с яйца и прясно мляко

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
427
1k
893
266
5
31/03/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се малка глава лук и обелен морков на кубчета. Запържват се в тиган с загрято олио.

Когато лукът омекне, се прибавя размразен спанак и поръсваме с червен пипер и подправки на вкус.

Налива се прясно мляко, разбърква се непрекъснато и когато почети изври течността, се добавят предварително разбити яйца с щипка шарена сол.

На умерен огън се бърка, докато сгъсти, и сваляме от котлона.

Може пролетната манджа да се хапва така или да се поръси с настърган кашкавал.

Морковите леко хрупкат, но това е идеята!

Лесно и вкусно!

Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра-21%
Приготвяй си тази рецепта с:
Чугунена тенджера с емайлирано покритие 24 см - 3.8 литра
160.00 лв.
127.00 лв.
Виж ››

Гответе вкусно и здравословно в новата си чугунена тенджера с емайлирано покритие. Качество без компромис!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар