Свинско руло с пълнеж от кайма

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
397
999
795
238
4
08/03/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене180 мин.
Общо220 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо249
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварени моркови се нарязват на кубчета. В тиган с малко загрято олио се запържва нарязан лук, да омекне.

Добавя се каймата и подправките, готви се да стане на трохи и снемаме от котлона. Смесва се с кубчета моркови и нарязани кисели краставички.

Месото се срязва така, че да се поучи като лист, и отгоре се поръсва със сол и черен пипер.

Навива се месно руло, връзва се с конец да не се разтваря при печене.

В загрято олио се запечатва от всички страни и прехвърляме с тавичка, налива се вино (1 ч.ч.) и печем в загрята фурна на 160 градуса до готовност около 2-3 часа, като се наблюдава периодично.

Изважда се, срязваме конеца и сервираме готовото солено руло с кисели краставички и чаша вино!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар