Начин на приготвяне
Начукайте всички свински пържолки на тънко и ги овкусете със соев сос и черен пипер.
Смесете в купа каймата заедно с яйцето, настъргания лук, накиснатия във вода и добре изстискания хляб и подправките.
Замесете каймата и я оставете настрани.
Загрейте олиото в дълбок тиган и запържете в него лука. Добавете нарязаните гъби за малко - махнете тигана от котлона.
Наредете плътно бекона върху алуминиево фолио. Отгоре наредете подготвените пържолки и върху тях каймата.
В средата наредете в редица плънката и завийте соленото руло.
Увийте го с алуминиево фолио и го сложете в средата на голяма правоъгълна тава с олио.
Отстрани наредете нарязаните картофи и моркови - посолете ги на вкус.
Сложете готовото руло в предварително загрята на 180 °C фурна за около 40 минути.
Отвийте фолиото и го запечете за още 15 минути до златисто разкошното руло от кайма.
Празничното руло от кайма е готово.