Лятна манджа с пилешко

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
20/02/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо697
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилето и го нарежете на порции, подсушете го с чиста кърпа и го изпържете много добре в олиото.

Изпечете доматите и чушките, обелете ги, накълцайте ги добре и добавете обеления и счукан със сол чесън.

В тенджера кипнете около ½ л вода, пуснете надробените порции пържено пиле, зеленчуците, ситно нарязания магданоз и солта и варете манджата, докато омекне месото.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар