Лятна манджа с пилешко

20/02/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 213
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Манджи

Начин на приготвяне

Измийте пилето и го нарежете на порции, подсушете го с чиста кърпа и го изпържете много добре в олиото.

Изпечете доматите и чушките, обелете ги, накълцайте ги добре и добавете обеления и счукан със сол чесън.

В тенджера кипнете около ½ л вода, пуснете надробените порции пържено пиле, зеленчуците, ситно нарязания магданоз и солта и варете манджата, докато омекне месото.

Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
42.99 лв.
Виж ››

Очарователна алуминиева тенджера, която освен с външния си вид, ще спечели сърцето ви и с многото предимства пред другите съдове. Има удобни термоизолиращи дръжки за лесно пренасяне, двойно дъно, огнеупорен капак и незалепващо покритие. Сигурни сме, че вече си я представяте във вашата кухня. Тенджера с незалепващо покритие е тенджера мечта!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар