Домашен суджук по рецепта на Бон Апети

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
657
2k
5k
356
3
23/01/2019
Приготвяне180 мин.
Общо180 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 212
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа смесваме всички подправки за суджук. Нарязваме месата на едри кубчета.

Поръсваме месото с подправките и разбъркваме добре, за да могат самите подправки да полепнат по всяко едно късче.

Оставяме така за около 2 часа. След това с машинка за кайма прекарваме месото.

Червата, който предварително сме измили и почистили, започваме да пълним с каймата.

Оформяме суджуци, които слагаме да съхнат на хладно и проветриво място – поне 3 седмици.

Вкусен домашен суджук - идеално мезе за червено вино!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар