Гъбена яхния с домати

Марио НиколовМарио НиколовНовак
16/05/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо143
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обеленият керевиз се нарязва на кубчета, а лукът, гъбите и доматите – на малки парченца.

Задушават се в растителното масло, като се прибавят последователно.

Посоляват се леко и се задушават с малко вода до омекване.

Брашното се размива в ½ чаена чаша студена вода и се добавя към ястието, което ври още 5 – 6 мин. на тих огън.

Наръсва се с нарязан магданоз и се поднася топло или студено със салата. Вкусна гъбена яхния!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар