Гъбена яхния с домати

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
791
94
16/05/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо498
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обеленият керевиз се нарязва на кубчета, а лукът, гъбите и доматите – на малки парченца.

Задушават се в растителното масло, като се прибавят последователно.

Посоляват се леко и се задушават с малко вода до омекване.

Брашното се размива в ½ чаена чаша студена вода и се добавя към ястието, което ври още 5 – 6 мин. на тих огън.

Наръсва се с нарязан магданоз и се поднася топло или студено със салата. Вкусна гъбена яхния!

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар