Пълнени ябълки с пилешко по Алжирски

15/05/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак322
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се изчиства, измива и сварява в подсолена вода. Като е готово се отделя бялото месо и се накълцва. Подправя се с карамфил.

Ябълките (за предпочитане е по-кисели) се измиват добре, издълбава се семенната им част и се пълнят с пилешкото месо.

Нареждат се в намазана с масло тавичка, слага се по една бучка масло върху плънката и се слагат да се пекат в силно загрята фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар