Болярски шиш

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
17/09/2019
"Хубав, по-хубав, още по-хубав - разбира се, че болярският шиш е най-вкусният, която може да опитате "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо169
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Парчето месо се овалва в подправки и както е цяло, се пече на 180 градуса в продължение на 1 час. По време на печенето, за да остане крехко. постоянно се обръща.

Зеленчуците се режат на шайби и се запичат в нагорещен тиган с малко олио. Слагат се в купа и се поръсват с риган, босилек, кафява захар и оцет.

Захлупват се с капак, за да се задушат. След като месото се изпече, се нарязва на шайби. Те се редят една върху друга, като се редуват със зеленчуците. Забождат се с шишче.

От десертното вино, балсамовия оцет и меда се приготвя сос, който се вари на слаб огън. С него се залива ястието.

Комплект за барбекю от 3 части в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект за барбекю от 3 части в калъф
18.99 лв.
Виж ››

Вземете този уникален комплект за барберкю за подарък или за себе си, или просто го подарете на себе си. Всичко, което ви трябва, за да се превърнете в царя на грила, е този комплект за барбекю от 3 части.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар