Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
криско
криско
Ама вие знаете ли какво значи1/2ч.л.шафран за тези продукти?
26.12.2014 17:32
Персиана
Персиана
Рецептата е измислена, нищо общо с реалността. Не се ползва "зелено бобче", а едни червени плодчета - зерешк - те са сладко кисели и се приготвят предварително, преди да се сложат във почти готови ориз.
Ето и истинска, автентична рецепти има много, но тук няма как да ги кача.

Който иска да търси: Поло (изписано на латиница)на фарси означва ориз.
20.09.2013 14:16
мариана
мариана
Според мен е снима кадаиф, а не пилаф!
13.06.2013 19:53
мариана
мариана
Нещо не се види боба на снимката? Бъдете по-коректни!
13.06.2013 19:50
Бис
Бис
И от къде се взе този кардамон в обяснението... А като го направя като "планина с кратер на вулкан" как ще застане така в чинията за сервиране? Май доста глупости има в тази рецепта, а?
12.06.2013 22:26
Nedev
Nedev
Няма нищо общо със снимката !? И това е практика в сайта.която може да заблуди ! Хубаво е все пак рецептите да се поглеждат и от специалист,тъй като в много от тях липсват съставки,които са от значение.
12.06.2013 19:34
ТИХОМИР
ТИХОМИР
ИЗГЛЕЖДА ЧУДЕСНО ,А И АЗ СЪМ ГОЛЯМ ФЕН НА ОРИЕНТАЛСКАТА ХРАНА ,БЛАГОДАРЯ :)
12.06.2013 17:26