Аз използвах три пакетчета крем сирене и се получи невероятен крем. Блатът стана лек и пухкав като ореховка. Срязах го на две, сложих крем и отдолу първия блат. Накрая ми остана повечко крем и го изсипах в чаши, за десерт.
Много хубава рецепта, написана ясно. Благодаря на авторката.
01.10.2022 16:03
Sani Georgieva
Блатовете се получиха перфектни, направих ги не с орехи а с лешници.
Кремът обаче стана много рядък, всичко по рецепта до последния детайл направих. Според мен му трябва още маскарпоне, или му е много млякото. Стана рядък, и сега е в хладилника във формата за торта заедно с блатовете.
05.06.2017 23:16
2
1
Диана
Кремът стана, но за блатовете думи нямам...и тази снимка към тази рецепта ли е?
18.11.2014 18:15
10
2
мариета
абе не е ли с сладкарска сметана крема
03.01.2014 16:22
1
1
zelda_1960
много сте смешни,когато спрете да мислите
16.12.2013 12:02
1
1
viktoria
на мен блатовете ми се получиха но имам проблем с крема стана много рядък дали няма грешка в рецептата да се прави със сладкарска сметана а не с готварска
23.11.2013 18:15
7
5
Цвета
Точно така се прави белтъчен блат! На които им се вижда сложно и тепърва навлизат в сладкарството - или рискуват, или нищо не правят. А относно 18-те белтъка - когато се изреждат продуктите в една рецепта, то те са за целия продукт. Много ясно е, че белтъците са шест.
29.07.2013 12:07
13
Ирра
Вероятно това са продуктите за един блат?
18 белтъка за 3 блата....невероятно ми се струва.
28.07.2013 21:26
2
2
Мира
само не мога да се сетя с тези продукти какъв блат ще стане та камо ли 3 брояяйца - 6 белтъказахар - 50 горехи - 100 г смленибрашно - 2 с.л.??????????
Много хубава рецепта, написана ясно. Благодаря на авторката.
Кремът обаче стана много рядък, всичко по рецепта до последния детайл направих. Според мен му трябва още маскарпоне, или му е много млякото. Стана рядък, и сега е в хладилника във формата за торта заедно с блатовете.
18 белтъка за 3 блата....невероятно ми се струва.