Здравейте Алиана,
Имам един въпрос-в рецептата сте дали да се замеси средно меко тесто с 0.500гр. брашно и 150мл. вода така че да не лепне ПИТАМ СЕ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЕ ПОСТИГНЕ С КОЛИЧЕСТВОТО ВОДА КОЕТО СТЕ ПРЕПОРЪЧАЛИ ВЪВ ВАШАТА РЕЦЕПТА?
Рецептата не е съвсем бърза, но стана супер вкусен хляб. Малко я видоизмених- сложих брашно от лимец и зехтин на око. Наложи се и тестото да престои в хладилника около час. Благодаря за рецептата.
П.С. Втората снимка е моя личта. Не съм я крала :P
0
0
тони
26.03.2014 18:24
на вас пък уиндоуса да не ви е легален :)
за това тайните рецепти си пазете само в шкафа :)
11
2
Вяра
28.03.2014 10:19
Хаха, този коментар най-много ми хареса ;)
0
1
Стела
21.09.2013 01:23
Знаете ли, спорещи за правата върху рецептата, че вгорчихте питката с вашия спор!
Тази рецепта коментираха
Коментари (15)
Имам един въпрос-в рецептата сте дали да се замеси средно меко тесто с 0.500гр. брашно и 150мл. вода така че да не лепне ПИТАМ СЕ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЕ ПОСТИГНЕ С КОЛИЧЕСТВОТО ВОДА КОЕТО СТЕ ПРЕПОРЪЧАЛИ ВЪВ ВАШАТА РЕЦЕПТА?
П.С. Втората снимка е моя личта. Не съм я крала :P
за това тайните рецепти си пазете само в шкафа :)
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията