Тази рецепта коментираха

Коментари (15)

Изпрати
Todor Todorov
Todor Todorov
08.12.2018 18:48
В вашата рецепта предролагам че е вярно количеството вода.
0
0
Todor Todorov
Todor Todorov
08.12.2018 18:40
Алиана ,искам да се извиня ,не си дадох сметка че не е публикувана от Вас,
0
0
Todor Todorov
Todor Todorov
08.12.2018 17:08
Здравейте Алиана,
Имам един въпрос-в рецептата сте дали да се замеси средно меко тесто с 0.500гр. брашно и 150мл. вода така че да не лепне ПИТАМ СЕ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЕ ПОСТИГНЕ С КОЛИЧЕСТВОТО ВОДА КОЕТО СТЕ ПРЕПОРЪЧАЛИ ВЪВ ВАШАТА РЕЦЕПТА?
0
0
Bobby Ilieva
Bobby Ilieva
26.08.2018 18:39
Рецептата не е съвсем бърза, но стана супер вкусен хляб. Малко я видоизмених- сложих брашно от лимец и зехтин на око. Наложи се и тестото да престои в хладилника около час. Благодаря за рецептата.
П.С. Втората снимка е моя личта. Не съм я крала :P
0
0
тони
тони
26.03.2014 18:24
на вас пък уиндоуса да не ви е легален :)
за това тайните рецепти си пазете само в шкафа :)
11
2
Вяра
Вяра
28.03.2014 10:19
Хаха, този коментар най-много ми хареса ;)
0
1
Стела
Стела
21.09.2013 01:23
Знаете ли, спорещи за правата върху рецептата, че вгорчихте питката с вашия спор!
0
0