Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
Много ароматни и вкусни картофки !
01.12.2019 09:12
1
Бистра
Бистра
Изпробвах рецептата с червени картофи - те даже могат да се готвят с кожата - стана добре :)
04.03.2017 19:07
3
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Немога да разбера защо изобщо трябва да се слага вода или бира!? Картофите стават божествени и само с олио и сол( и неса сурови).Опитайте!Според мен ако трябва да се сложи подправка то това не съмнено е джоджън.
11.03.2016 15:22
11
7
Aneli
Aneli
stiga s tova kari to ne e balgarskat kuhnya po skoro v indiiskata. aman ot poindiichvane na Bg kuhnya
25.02.2016 06:06
6
21
1
Покажи всички подкоментари
никнай
никнай
Малейййй ти откри топлата вода - браво.
Ама защо по дяволите си сложила къри?
12.02.2016 19:34
3
1
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Аз ги приготвям с вода, а не с бира
13.01.2016 19:49
1
3
весела
весела
колко вода се слага горе долу?
14.11.2012 16:00
21
4
Ники
Ники
Около 30 минути на 180 градуса - зависи от картофите де. Просто към края ги бодни с виличка, за да провериш
20.10.2012 16:48
6
2
Краси
Краси
Време ? градуси ?
17.10.2012 17:26
10
1