Тази рецепта коментираха

Анонимен
Milena Deneva
Milena Deneva
Не съм приготвила още кейка, но ме смутиха две неща: 1. Че се слага в студена фурна; 2. Че горния пласт тесто се разрежда с вода. Правилно ли съм разбрала?
26.12.2018 20:52
6
1
Надежда
Надежда
бещавам си да го направя и изям!
08.12.2013 23:32
1
2
тамтарам
тамтарам
Изглежда вкусно,но не обичам ябълки -.-
15.11.2013 14:48
1
7
Стасинка
Стасинка
Вкусът е много хубав..орехи, канела и ябълки е страхотна комбинация...благодаря за рецептата. Само мисля, че може да се добави още малко брашно или просто без млякото. :)
07.08.2013 15:27
2
Ася
Ася
Направих сладкиша по рецептата без затруднения. Изпекох го в малко по-голяма тавичка от препоръчаното, около 25 см. и стана по-тънък отколкото на снимката. Друго, което промених е в количеството канела, сложих по-малко. Кейкът стана много вкусен, предлагам ви при сервиране да го поднесете с топка ванилов сладолед.
06.02.2013 22:13
5
Ники
Ники
Рецептата е много добра, обаче би било много по-добре ако се знае точното количество на продуктите. Колко грама е едно пакетче бакпулвер, например? Аз имам цяло бурканче, не знам колко трябва да сложа. Същото се питам и за захарта и брашното. Колко грама е една чаена чаша? Сега не мога да се водя по тази рецепта, защото рискувам да сгреша.
06.12.2012 02:21
10
3