Вие сериозно ли. Тва не са понички а хляб. Не се базикаите с хората. То кат не е да сложиш яйце и прясно мляко, не са никакви понички. Тва е пържен хляб.
02.04.2015 16:44
6
Красимира
За тази рецепта изразходих повече от половин кг. олио ! Станаха много мазни въпреки, че ги поставях върху решетка !
01.03.2015 17:20
5
2
pepi
na men ne se polu4iha
03.02.2015 18:34
някой
Тази рецепта е за бухти ,за понички е съвсем друга
17.10.2014 19:58
6
kremi
при мен не се получиха тези понички
26.04.2014 22:01
3
Тони
Не зная дали рецептата е вярна, но който е опитал Казанлъшките понички, вкуса си остава за цял живот
23.01.2014 19:13
3
реджеб
Кое масло трабва да ползваме
16.01.2014 14:49
3
1
Ирена
Г-н Юрий, коментарите на хората, които са опитали и са харесали предложената рецепта за "Казанлъшки понички" са красноречиви. Ще се радваме да споделите с нас Вашага рецепта за този вкусен десерт. И да не забравите да я снимате ;)))
26.08.2013 10:49
1
юрий
господа другари налочно ли не слагате яйца в тази рецепта. то брашно и вода сие жив хляб а сте сложили име понички.защо се базикате с хората. тайна рецепта няма.съветвам ви да си коригирате "грешката"
24.08.2013 07:49
12
123
За да не стават поничките мазни , в процеса на приготвяне на тестото , се добавя лъжичка чаена алкохол, ракията е чудесна в случая и задължително
поничките се пържат в много гореща мазнина в по- тесен и дълбок съд, мазнината също е в по- голямо количество. Важно е котлона също да не е на максимална степен , най- добре е след като мазнината заври , да се намали на половина силата на котлона.
13.08.2013 12:49
1
2
Maргарита
Не мога да повярвам,че се получиха толкова добре!Супер!
05.06.2013 21:47
1
4
ани
многоо са хубави, стуваше си да се опитаа....
18.10.2012 15:35
1
Веско Маринов
еми като не искаш мазно, не си прави понички :) капвай малко оцет в олиото
поничките се пържат в много гореща мазнина в по- тесен и дълбок съд, мазнината също е в по- голямо количество. Важно е котлона също да не е на максимална степен , най- добре е след като мазнината заври , да се намали на половина силата на котлона.