Рецептата не е ясна. Да се редактира или да се премахне от сайта.
13.01.2020 15:15
Ирена
Половината от маслото отива при приготвянето на тестото, а другата половина се използва за приготвянето на крема на тортата. Що се отнася до фотографията, следва да уточним, че когато авторите на рецептите не ни предоставят свои снимки, ние използваме наши художествени фотографии. Снимките са с илюстративен характер и са възможни известни разминавания, за което вярваме, че ще ни простите.
20.08.2013 15:22
2
1
Ваня
Половин килограм масло?
Хайде бе, май е шегувате!
19.08.2013 22:25
2
Ван4ето
Тази торта става и с готови листи.
20.07.2013 14:12
1
Ваня
какви са тия луди количества масло?
09.07.2013 11:43
1
1
Стела
На показанното парче торта виждам най-много 6 блата. Къде отиват останалите 6 или се нареждат по 2 и след това крем?
Моля напишете по подробно. Така е малко объркващо.
15.03.2013 21:06
Ива
Това не е оригиналната рецепта за торта ,,Наполеон''.. :)
15.03.2013 15:40
1
нели
А какво правим с останалото прясно мляко от 200 мл? Ако една чаена чаша приемем че се равнява на 250 мл, то според инструкциите общо ще ни трябват 375 мл, от които се оказва че трябва за крема да ползваме само 175 мл, което звучи странно. Нещо ми се струва рецептата не е точна
30.12.2012 11:34
1
soraia
Ако е литър и половина както вие мислите, ще получите подобие на крем Брюле, който не е така плътен както в случая. Това ми е любимата торта! Благодаря Ви!
12.10.2011 16:51
Маркова
Прясното мляко за крема не трябва ли да е поне литър и половина ?
Хайде бе, май е шегувате!
Моля напишете по подробно. Така е малко объркващо.