Всичко хубво,ама според мен маргарина е по-добре да се замени с краве масло.
26.09.2016 02:17
Ваня Георгиева
Маргаринът къде се прибавя в тестото или накрая се маже като е изпечена?
26.09.2016 00:42
Ваня Георгиева
В описанието е хубаво да не се пропуска че маята се активира със захар, пропуснали сте явно и маята не разбрах суха или прясна е.
26.09.2016 00:40
миглена
И моята майка така я прави - най-хубавата питка.
18.11.2013 20:18
г-жа Димитрова
Не можах да разбера как се разстилат и нанизват на руло нарязаните топки.Може ли малко повече информация.Благодаря
18.11.2013 13:36
8
1
Аврам
Супер питка!!!
03.10.2012 17:25
2
1
Белла
Относно втасването - поне два пъти преди печенето.
19.01.2012 23:22
1
таня
а колко трябва да втасва?
03.01.2012 14:04
ivelina
Благодаря за рецептата,питката стана разкошна,и много вкусна!
02.01.2012 19:04
1
Bobi
Питката е разкошна, направих я веднъж и децата все ме карат да им я направя пак.
Много е вкусна, аз мисля, че може да се добави и сирене и става като тутманик. Не съм пробвала, но мисля да опитам със сирене във всяко топче. Благодаря за рецептата.
08.09.2011 16:31
nataliq
Страхотна пита. Изпробвахме я и всички в къщи са очаровани.
08.09.2011 08:45
1
Йорданка
Браво. Радвам се, че много хора харесват Мамините гозби, които приготвя дъщеря ми.
30.05.2011 11:46
Teodora
Питката е страхотна. Аз я правя и става точно като на картинката. Браво.
Много е вкусна, аз мисля, че може да се добави и сирене и става като тутманик. Не съм пробвала, но мисля да опитам със сирене във всяко топче. Благодаря за рецептата.