Аз направих тази торта за Нова година и стана превъзходна. Всички в къщи и гостите ни я харесаха. Малко импровизирах, като в блата сложих и нарязани сурови бадеми, както и върху шоколадовата глазура. Стана много вкусна. Благодаря за рецептата.
07.01.2013 17:20
1
Меритууу
Здравейте, искам да попитам в рецептата пише 200 гр. шоколад, може ли някой да ми каже какъв шоколад трябва да купя :)
02.01.2013 22:55
Зори
хм...а как точно да я намажа между двата блата? След като я разрежа с конец на два блата ли?И ги отделя без да ги разкъсам един от друг ли?Това ли се има в предвид "разрежете на две с конец" ?
17.12.2012 09:39
Еми
тортата е невероятна.правила съм я няколко пъти,всички в къщи и приятелите ми останаха очаровани.
27.11.2012 21:03
1
Василка Симова
Моля ви, пишете на български. Толкова е неприятно да се четат коментари, като предпоследния :(
03.10.2012 13:01
super namam dumi
bvisko e surer dobavi ioze nezo surer e
02.10.2012 23:36
Велемира
Сиска,не се притеснявай!И на мене ми се стричва,но после като прибавя другите продукти и всичко става идеално.Тортата е перфектна и много се харесва у нас.
15.08.2012 23:29
Лакомка
Зависи от аршина ти :) аз правя около 14 парчета
15.08.2012 15:22
aneliya
искам да попитам от тези продукти ,който са дадени в рецептата, колко парчета излзиат долу горе ?
15.08.2012 01:54
Радо
прекрасна торта и лесна за приготвяне ,благодаря за хубавата рецепта.За тези ,които нигога не са правили торти и искат да опитат с тази просто да следват стъпките , единственото което не е казано ,че трябва да се намаже тавичката с олио и да се поръси с малко брашно. Предполагам ,че и без брашното ще стане ,но нека има и използвайте хубаво краве масло не маргарини.Не е задалжително и течна ванилия аз използвах суха :)
09.08.2012 10:51
1
Или
навярно продуктите си са били кофти...това никога не ми се е случвало. Просто загрей маслото до разтопяване и разбъркайте с натрошения шоколад, за да се смесят. Ако искаш сложи пудра захар, за да поеме по-добре. Изчакайда да изстини и дай нататък по рецептата
08.07.2012 12:04
Сиска
Два пъти се опитах да я направя и нищо не става.Не е добре обяснено за хора които никога не са правили торта.След като сипах захарта ми се стричи и маслото се отдели от шоколада:(
06.07.2012 18:15
nin4eto_991
Аз съм на 13г.,но много обичам да готвя.Опитах рецептата и докато я правех си мислех,че няма да ми се получи нищо.Както и да е.Направих я и я сервирах на родителите си.Попитах ги какво мислят и понеже понякога за да не наранят чувствата ми ме лъжат,но ми казаха че тази торта е най-хубавото нещо което съм готвила и за да се уверя дадох и на баба си да я опита и тя ми каза същото!!! АЗ НАПРАВИХ НАСТЪРГАН КАРАМЕЛИЗИРАН ЛЕШНИК ДОБАВИХ ГО И СЕ ПОЛУЧИ ФАНТАЗИЯ!!!БЛАГОДАРЧ НА ЕФРОСИЯ ЗА ТАЗИ РЕЦЕПТА!:-) :-)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията