Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ели
Ели
Здравейте, искам да попитам с какъв диаметър трябва да е тавата, в която ще печем тортата?
15.11.2014 02:07
7
teodora
teodora
това е най-прекрасната торта която съм яла а пък аз съм яла много
08.09.2014 22:17
6
Хриси
Хриси
Исках да попитам дали ще е проблем ако не е точно 200г шоколад?
13.04.2014 12:39
3
Зузи
Зузи
ако сложа по средата сметана, вместо течен шоколад, дали ще стане хубава
13.02.2014 16:20
1
2
1
maggie
maggie
разбира се... дори може да добавите парчета зрял банан към сметаната
16.02.2014 18:52
2
2
maggie
maggie
Виждам че въпросната Теодора е голяма маѝсторка и такива прости рецепти не са и по вкуса. Факта че рецептата е простичка изобщо не означава, че не е добра. Напротив, с тази рецепта можете да развихрите въображението си. Видях, че са споменати орехи, аз също слагам, веднъж я направих и с набухвател, като кекс, добавих и стафиди и я залях с глазура само отгоре като използвах бял шоколад вместо черен. Както и да я направите, винаги става вкусна
02.02.2014 20:56
12
Теодора
Теодора
Не си губете времето.. Това Торта изобщо ли е...
30.01.2014 15:29
3
17
Dilqna Atanasowa
Dilqna Atanasowa
Страхотна торта, бърза, лесна и мноого вкусна :)
22.01.2014 15:15
3
колев
колев
много е яка подобна на гараш ако и се сложи орехи и малко повече масло и по силен шоколад
14.12.2013 23:05
7
мария
мария
харесвам
08.12.2013 16:58
6
Елена
Елена
а трябва ли тавичката да се намаже с олио?
03.11.2013 13:10
1
1
Dilqna Atanasowa
Dilqna Atanasowa
може да се намаже, но със съвсем малко олио
22.01.2014 15:15
6
А
А
Тортата е наистина невероятно лесна и вкусна! Вече ми е сред любимите :)
26.09.2013 22:23
8
Ралица
Ралица
Това брашно не е ли мн малко за тази смес? И ... някакъв набухвател не се ли добавя
26.09.2013 16:17
10
Ефросия
Ефросия
Става и на ръка :)
26.08.2013 13:19
1
Елеонора
Елеонора
Необходимо ли е да разбъркваме сместа (непременно) с миксер или ще се получи и на ръка?
19.08.2013 16:18
2
a:)
a:)
Блатовете се сиропират по желание според мен:)
19.08.2013 13:53
2
1