Твърде малко сте отделили да предадете точно и старателно за приготвянето на тая полента... ОК, явно има вариант, който не е трудоемък - браво, че предлагате такъв. Все пак - явно предлагате един улеснен вариант с царевичния грис, вместо с едно, примерно подготвено предварително царевично тесто, за което и рецептата щеше да е по-сложна.. Тогава щеше да се наложи наистина да разясните КОЛКО време и КОГА да се спазва, за да улучим точния момент в приготвянето на тестото - БУХВАНЕТО на туй тесто, ръйш ли, начи... :)
15.01.2022 23:55
1
Ваня Георгиева
Каква точно трябва да е подправката?
13.10.2016 12:25
2
Калина
Страхотно е, не съм го пробвала с пикантина...
02.09.2014 19:50
2
Ваня
Нима нашия качамак е по-лош че трябва да се готви Италиански накарай Италианец да яде българско ядене никога няма да опита даже повечето от тях не знаят къде е България
полентаааааа пфу