С КИМИОН СА МНОГО ПО-ВКУСНИ КЮФТЕТАТА, НО ЛУКЪТ ВИНАГИ ГО СЛАГАМ ПРЕДИ ПЪРЖЕНЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ КАЙМАТА СИ ПРОМЕНЯ ЦВЕТА И ВКУСА.
21.10.2013 15:42
1
1
христо
едно не ми е ясно кой ви е казал че содата помага
11.10.2013 20:16
3
1
Жане
Рецептата наистина е класическа, но всеки може да добави или да отнеме според вкуса си. Моята рецепта съм наследила от родителите си и в нея подправките са чер пипер, бахар и кимион. И когато днес правя кюфтета, усещам мириса на детството си и на роден дом!
09.08.2013 11:40
2
1
Марги Ованесян
Тодор, защо да не се слага кимион в кюфтетата? Кимионът е универсална подправка за месо. :)
27.06.2013 11:41
4
1
Галя
По принцип, можете да слагате каквото искате, даже кисело млеко слагат някои хора, но кимьона обикновенно се слага в каймата за кебабчета и не за кюфтета!
29.02.2016 13:39
Ицо
Хлябът мръсен ли е, че трябва да го измием? Това е в кръга на шегата! Каймата ако е от магазина, може да не станат никакви кюфтета, знаете защо. Колкото до подправките, всеки си има предпочитания и може да слага каквото иска!
10.06.2013 08:19
3
тодор
в кюфтетата не се слага кимион
09.06.2013 20:55
2
1
1
mimoza
пълни глупости Тодор, който каквото иска си слага и вие не можете да забраните на езика ми да харесва кимион в кюфтетата.
31.12.2013 09:01
2
Ани
Васко,май тая сутрин си забравил да си изпиеш хапчетата...Вземай го бързо,че до вечерта съвсем ще психясаш...
15.05.2013 11:36
Васко
Предлага се рецепта! Ако желаете приемате я , ако не ви харесва не я правете.Не е задължителна. Това не е БДС.Аман от всезнайковци.
15.05.2013 10:00
2
1
Марги Ованесян
Защото рецептата е такава.
15.05.2013 09:44
1
ани
Защо пък да не се овалват в брашно?Стават много сочни и хрупкави.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно коментирани от категорията