Одринска баница

Fat BertaFat Berta
Джедай
329
345
50
859
31/08/2012
"По-бързо си вземете парче от одринската баница, че изчезва за секунди от чинията "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 984
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте содата с киселото мляко, докато шупне. Добавете яйцата и разбийте добре. Объркайте с натрошеното сирене и олиото.

Вземете и разстелете 1 кора и обилно я поръсете с плънката. Нагънете я или я завийте. Подреждайте така приготвените кори в подмазнена тава.

Отгоре полейте баницата с останалата смес и по-желание разпределете малки парченца масло.

Сложете Одринската баница да се изпече в предварително загряна на 200 градуса фурна.

Метална въртяща се точилка с пластмасови дръжки-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална въртяща се точилка с пластмасови дръжки
9.99 лв.
6.50 лв.
Виж ››

Въртяща се точилка с цветни дръжки, с която приготвянето на тестени изделия ще е още по-лесно и забавно.

Рейтинг

5 1
4 6
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
лакомка
лакомка
09.06.2013 08:48
Трябват само одринските кори
1
0