Начин на приготвяне
Омесете каймата със скълцания лук, лъжица кетчуп, галетата, сол, черен пипер, чубрица и кимион. Оставете под капак в хладилника да се овкусява за час.
След това я разделете на 4 равни части. Всяка част внимателно разстелете на равен правоъгълен блат върху прозрачно фолио. Поръсете отгоре с накълцан едро магданоз или листенца спанак. Към единия край слагайте по 1-2 сварени яйца. Внимателно с помощта на фолиото завийте вретеното стегнато.
Отново внимателно го отделете от фолиото, забийте по едно шишче във всяко вретено и ги подреждайте добре намаслена тава. Около вретената от кайма с яйца може да нарежете домати и други зеленчуци по желание.
Сложете фолиото и пъхнете ястието да се пече около 40 минути в загряна на 200 градуса фурна. По желание махнете фолиото на готовите вретена, поръсете с малко кашкавал и запечете за няколко минути отново.