Начин на приготвяне
Измийте и подсушете пържолите. Сложете ги на дървена дъска и ги начукайте с дървено чукче, като се стремите да ги изтънявате и разширявате.
Поръсете със сол и черен пипер. Сложете две парчета шунка. Нарежете краставичката и моркова на дребно. Сложете ги в единия край и завийте на руло.
Всяко свинско руло завийте със слайсовете бекон, като гледате да се застъпват краищата. Поставете ги в тавичка за печене. Налейте бирата.
Нарежете парчетата краве масло отгоре върху месото. Затворете тавичката с алуминиево фолио и печете сочното свинско вретено в загрята фурна на 170 градуса за 2 часа.
Махнете фолиото, поръсете с кашкавал и увеличете фурната на 200 градуса. Печете за около 10 минути и извадете.
Оставете печеното свинско леко да се охлади и сервирайте свинското вретено на фурна веднага.