Свинско с гъби и вино

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Свинско с гъби и вино2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"На това свинско му липсват само отлежало червено вино и добра компания, която да го уважи"

Необходими продукти

  • свинско месо - 500 г
  • бяло вино - 1 к.ч.
  • лук - 1 глава
  • гъби - 200 г
  • кашкавал - 1 парче
  • чубрица
  • черен пипер
  • сол
  • олио - за намазване на сача
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намаслете добре сача и го загрейте. Сипете малко олио и запържете нарязаното свинско месо.

След това добавете нарязания лук на шайби и щом омекне достатъчно сипете и нарязаните на ивици гъбки.

Ако е необходимо добавете още малко олио. Налейте виното и поръсете с чубрица, овкусете със сол и пипер.

Разбъркайте добре и щом ястието стане готово го махнете от огъня и поръсете с настърган на ситно ренде кашкавал.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: