Маринован заек по кубински

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
310
288
30/10/2011
"Вкусната кухня е още една причина да посетите екзотична Куба "
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 259
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Соевият сос, олиото, чесънът, черният и червеният пипер, доматеното пюре и виното се разбъркват до еднородна смес.

В тава се подреждат нарязаното на порции заешко и отгоре се залива с марината, поставя се и дафиновия лист. Покрива се и се оставя да се маринова за 12 часа.

Заешкото месо се пече заедно с марината в предварително загрята фурна на 250 С за 2 - 2 1/2 часа.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар