Кетчуп от сливи с чесън

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15156
07/09/2017
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо550
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете сливите от костилките, а чушките от дръжките и семките. Обелете скилидките чесън и смелете всичко с месомелачка.

Сипете сместа в плитък съд и добавете олиото, оцета, черния пипер, сол и захар на вкус.

Варете сместа около 15-тина минути от момента на кипване и я насипете в бурканчета. Затворете ги и съхранявайте на прохладно място.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар