Кетчуп с ябълки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
30/08/2017
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 119
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Доматен Сос

Начин на приготвяне

Обелете и почистете доматите, ябълките и лука, след което ги смелете с месомелачка.

Варете около 20-тина минути сместа, добавете канелата, оцета, счукания карамфил, двата вида пипер, захарта и солта.

Варете сместа на слаб огън докато се сгъсти достатъчно.

Още докато е гореща се насипва в буркани, затваря се и се съхранява на прохладно място.

Двойна затварачка за буркани като от едно време
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойна затварачка за буркани като от едно време
13.50 лв.
Виж ››

Практична и лесна за употреба затварачка за буркани с удобна двойна дръжка, пръв помощник при приготвянето на зимнина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар