Чорба по турски

IlariaIlaria
Новак
582
326
33
797
17/07/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 795
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете месото без да го режете в съд с вода и добавете почистените целина, морков, магданоз и лук.

Оставете да се вари до пълното омекване на месото.

Прецедете бульона в друга тенджера и добавете по-дребно нарязаното сварено вече месо заедно с ориза.

Разбийте жълтъка с киселото мляко и лимоновия сок.

Готовата супа свалете от котлона и я застройте, като непрекъснато разбивате.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
няма значение
няма значение
02.04.2015 11:13
и защо да е по турски не ми стана ясно .това си е агнешка супа...
2
0