Начин на приготвяне
Ципурите ги почистваме добре, посоляваме, поръсваме с черен пипер и ги намазняваме с олио.
Вземаме си фолиото и него намазняваме.
Поставяме всяка ципура в отделно фолио.
Нарязваме си лимона на тънки резени, като част от тях поставяме в коремчето заедно с магданоза.
Правим няколко разреза на всяка ципура, като и на тях поставяме резен лимон.
Завиваме добре всяка една ципура с фолио и поставяме да се пекат в загрята умерена фурна за 35 минути.
След като изтече времето, отвиваме фолиото и запичаме до желания резултат.
Поднасяме печената риба, като отвиваме фолиото, но не го премахваме, защото от самия лимон се получава сосче, което е много приятно за консумиране.