Пълнени яйца с риба тон

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147669
02/08/2017
"Салатите са демоде, заложете на тези атрактивни пълнени яйца с риба тон за предястие "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо728
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата и срежете по дължина на отделни половинки.

Отделените жълтъци пасирайте заедно с рибата, като добавите сока от лимона, сметаната и майонезата. Хомогенизирайте сместа и овкусете с черен пипер.

С жълтъчната смес напълнете белтъците и направете украса от почистени маслини и нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар