Яйца с риба тон

Марина НордМарина Норд
Новак
1k48627
Яйца с риба тон1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8

Необходими продукти

  • яйца - 8 бр. (твърдо сварени)
  • риба тон - 125 г (от консерва)
  • масло - 125 г
  • сметана - 2 с.л.
  • майонеза - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се намачква и се смесва със сметаната, майонезата, черния пипер и солта.

Яйцата се режат на две по дължина и се вадят жълтъците. Те се добавят към рибената смес и с нея се пълнят белтъците.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: