Свинска глава със зеле

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
310
288
21/07/2011
"Тази свинска глава със зеле ни показва какво означава ястие, което направо ти се топи в устата "
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 118
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 400 гр.
  • кисело зеле - 1200 гр.
  • мас - 100 гр.
  • червен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свинската глава се запържва леко.

Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото. Запича се във фурната.

Поднася се топло.

Добре е да се вземе месо от бузите на главата, защото там има повече мазнини.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
валя
валя
27.12.2011 16:47
мисля да го пробвам тази вечер
0
0