Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинска глава със зеле

Свинска глава със зеле

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Свинска глава със зеле2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4
"Тази свинска глава със зеле ни показва какво означава ястие, което направо ти се топи в устата"

Необходими продукти

  • свинско месо - 400 гр.
  • кисело зеле - 1200 гр.
  • мас - 100 гр.
  • червен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свинската глава се запържва леко.

Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото. Запича се във фурната.

Поднася се топло.

Добре е да се вземе месо от бузите на главата, защото там има повече мазнини.

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

валя
валя
мисля да го пробвам тази вечер
27.12.2011 16:47