Оригинална плескавица

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
29544861k
01/06/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Вадете лютата ракия - днес сме на плескавици"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата вида месо смиламе и овкусяваме със сол, черен пипер, добавяме част от скълцания лук и ако обичате по-пикантно - и скълцани люти чушлета.

Измесете сместа добре и оставете на хладно поне за 3 часа да се овкусява.

След това оформяйте по-големички кюфтета и ги изпечете на скара, а по желание може и да ги изпържите.

В подходяща чиния сложете останалия лук в средата и подредете около него плескавиците. Полейте с олио и поднесете.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: