Агнешки ребърца Тандури

21/05/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715811052
"Истинско кулинарно изкушение за ценителите на крехкото агнешко месце - сочни и ароматни агнешки ребърца Тандури "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо437
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете кърито с куркумата, кимиона, кориандъра, кафявата захар, горчицата и джинджифила.

Подсушете агнешките ребърца и ги оваляйте в сухата смес с подправки. Оставете да престоят 1 час.

Загрейте скарата и сложете ребърцата върху горещата скара. Запечатайте ги от двете страни за по 2 минути.

След това намалете огъня и печете до готовност. Разрежете ребърцата на отделни котлети и поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар