Агнешко каша

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Агнешко каша2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • агнешко месо - 200 гр.
  • брашно - 15 гр.
  • масло - 20 гр.
  • моркови - 20 гр.
  • лук - 20 гр.
  • чесън - 5 скилидки
  • лимони - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета. Вари се до омекване заедно с парченца морков и лук.

Отделно в маслото запържваме брашното. Когато стане златист цвят се разрежда с прецедения бульон и се бърка докато кипне.

Поднася се с парче месо, подправена със счукан чесън и лимонов сок.

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: